Sökresultat för Annika Mogensen...
Rensa filter?
”En mysig liten bok… härlig för alla som gillar svensk jultradition!” Bibliotekstjänst
”Bra hjälpreda för den som vill bort från den söta köpeglöggen… En särdeles lämplig present i adventstid.” LitteraturMagazinet
Glögg är festligt, gott, vackert och stämningsfullt. Glögg är en…
Gröt har blivit trendigt!
Intresset för VM i grötkokning ökar, matskribenter bloggar om gröt, eldsjälar öppnar grötcaféer och storstadsrestauranger börjar servera gröt. Gröt har blivit trendigt!
Hur kommer det sig? Egentligen är det inte konstigt. Intresset för mathantverk, miljö, träning och hälsa stort. Dagens…
”Rekommenderas!” Pralin
”En väldigt fin bok!” P4 Stockholm, Pär Fontander
”Inspirerande recept… enkla att följa och lätta att variera.” Bibliotekstjänst
Matlådan – en måltid att se fram emot!
Matlådan har en lång tradition och ligger helt rätt i tiden. Med hjälp av…
”En riktigt bra brödbok. Bonus: Ett stycke mjölig historia.” M Magasin
”Här får du proffsens bästa brödrecept! Svårighetsgraden är för den som bakar för första gången till den som är van och behöver större utmaningar. Boken för dig som älskar gott bröd!” Matmagasinet
Så mycket brödkunskap i en…
”Fräsch och elegant… En härlig bok för alla som gillar mat och vin.”
Bibliotekstjänst
Tanken med den här boken är inte att du ska bli
expert på viner. Istället ligger fokus på smakerna!
Och på kombinationen mat och vin.
Hur lyckas kockar på restauranger kombinera mat
och vin så perfekt, så att maten…
”5 av 5 polkagriskäppar!”
Svensk jul
Det godaste godiset gör du själv!
Godis är gott, vackert och roligt – helt oemotståndligt enligt många av oss. Vi äter godis vid en mängd tillfällen – biobesöket, lördagsutflykten med barnen, kalaset och dessutom vid olika högtidsdagar. Det är också en…
Att äta kräftor är festligt, gott, vackert och stämningsfullt.
Förr hörde kräftätandet alltid ihop med fest och augusti, men numera finns kräftor tillgängliga i mataffärer året om, priset är överkomligt och vi har även börjat använda kräftor som ingrediens i matlagningen.
I Kräftboken får du både läsa om kräftor och…